Zelfstandige split-level studio met eigen opgang

in centrum 's-Hertogenbosch

Bed & Breakfast "Onder de Pannen"

 

Welkom

B&B "Onder de Pannen" is gevestigd in een 17e eeuws monumentenpand in het hart van 's-Hertogenbosch. De studio ligt op een steenworp afstand van de St. Jans Kathedraal en is gelegen in de Boerenmouw 21. In dit rustige autovrije straatje doorkruist stadsrivier De Binnendieze.


Midden in het centrum van 's-Hertogenbosch

Wanneer u de straat uitloopt, bevindt u zich meteen in het levendige centrum van 's-Hertogenbosch vol met cultuur, restaurants, cafeetjes en vele winkels. Op woensdag en zaterdag een levendige waren- en groentemarkt. Het centraal station is slechts op 10 minuten loopafstand van de studio. Eventuele fietshuur is daar mogelijk.


Natuurgebied "Het Bossche Broek" bereikt u zelfs al na 5 minuten lopen. Bakkers zijn te vinden in de Hinthamerstraat (1 minuut) waar de Boerenmouw op uitkomt. Voor een bezoekje aan de supermarkt hoeft u slechts 5 minuten te wandelen.


Parkeren

Parkeren kunt u het beste op Transferium “De Vliert”; de bus brengt u naar de St. Josephstraat, zo’n 100 meter van ons B&B vandaan.


Interesse?

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze studio. Klik op "reserveren" om een overnachting vast te leggen. Wij nemen dan contact met u op. Wilt u eerst meer informatie? Ook dat is mogelijk. Bel of mail ons gerust.


Met vriendelijke groet,


Ans van der Heijden

Bed & Breakfast

"Onder de Pannen"
In de Boerenmouw 21
5211 NG 's-Hertogenbosch


0031(0)73-614 41 15

0031 (0) 617233799


info@bbonderdepannen.nl